De omgeving

Te ontdekken in de omgeving van de camping

HET EILAND SAINT-MICHEL (op 600 m)
Het eiland Saint-Michel is met de kust verbonden door een natuurlijk snoer van ronde stenen die bij vloed door de zee worden overstroomd. De kapel van Saint-Michel werd gebouwd in de 12de eeuw op het eiland en wordt momenteel gerestaureerd.

DE JACHTHAVEN VAN LES HOPITAUX (op 500 m)
In de jachthaven van Les Hôpitaux kunnen in de zomer wel 150 boten aangemeerd liggen.

DE CAP D’ERQUY (op 4 km)
Van op de Cap Erquy hebt u een fantastisch uitzicht op de baai van Erquy. Ga wandelen in de heidevelden, blootgesteld aan wind en zon, en geniet van een schitterende zonsondergang.

DE HAVEN VAN ERQUY (op 4km)
De haven van Erquy, de belangrijkste haven voor de vangst van jakobsschelpen, leeft op het ritme van de getijden en komt tot leven bij het vertrek en de aankomst van de trawlers en de plezierboten.

HET KASTEEL VAN BIENASSIS (op 3 km)
In Equy kunt u een bezoek brengen aan het kasteel van Bienassis. Dit kasteel werd in de 15de en 17de eeuw gebouwd uit roze zandsteen. Bezoek de charmante Franse tuin, het voorplein, de omwalling en slotgracht, enz. Bezoek mogelijk in de zomer.

CAP FREHEL (op 20 km van de camping)
Kaap Fréhel is het hoogste punt van de Smaragdkust. Het is een granieten rotspunt die boven de zee uitsteekt. De 71 meter hoge kliffen uit roze graniet vormen een indrukwekkend contrast met de blauwe zee. Volg de wandelpaden om het natuurgebied te verkennen

Om uw vakantie in alle rust door te brengen...
... sluit een annulatieverzekering af :
meer hierover weten

> Bel ons even op
+33 2 96 72 34 78

Hôtel de plein air
des hautes grées

123 rue Saint Michel
Les Hôpitaux
22430 ERQUY
Tél. : +33 2 96 72 34 78
E-mail : hautesgrees@wanadoo.fr